Nocco - framgångssagan som hamnade på börsen

  • 17 Jan, 2022

En bild på börsen

De flesta är bekanta med drycken Nocco. Det är en energidryck helt utan kalorier som är fullproppad med nyttiga vitaminer. Den används både av de som sportar och andra som vill ha en extra energikick. Nu har drycken släppts i flera goda smaker som älskas av de flesta. Men framgången slutar inte där, numera är de även noterade på börsen vilket är imponerande.

Vad är Nocco?

Kanske har du redan sett Nocco i livsmedelsbutikerna? Den brukar stå kring de andra energidryckerna och finns i blandade smaker. Till julen brukar de även släppa flera limited editions som är lite extra uppskattade. Ett exempel på detta är Nocco juläpple och skumtomte. Dessa drycker har alla fördelar som det vanliga sortimentet och dessutom en smak som är starkt förknippad med julen. De säljs både i styckpris och i flak om 24 hos många sajter.

Det pågår ständigt en debatt om energidryck verkligen är lämpligt och numera måste du vara 18 år för att få köpa dessa. Precis som alltid bör du dricka Nocco med måtta och äta en varierad kost i övrigt. Då kan drycken vara precis den energikick som du behöver en trött dag.

Nocco på börsen

Nocco nöjer sig inte med att vara en god dryck för idrottare, esportare och andra. De vill fortsätta utveckla företaget i rätt riktning. Därför bestämde de sig också för att göra ett försök på Stockholmsbörsen. Om du vill investera i företaget är det No Carbs Company som gäller. Det är en aktie som är omåttligt populär och som alltid brukar vara ganska utplockad på hyllorna. Det är något som också är bra för deras aktier.

Det finns flera typer av aktier att investera i och en av dessa former är utdelningsaktier. Då delar företaget ut en del av vinsten varje år till sina aktieägare. I nuläget har Nocco inte den möjligheten men det är inte omöjligt att det kommer bli så i framtiden. Det är främst etablerade företag som erbjuder detta på börsen.

Framtiden för Nocco

Det råder inga tvivel om att Nocco har ett väldigt starkt varumärke. De har bland annat fokuserat på esporten och har haft samarbeten med flera stora profiler. Det brukar vara ett framgångsrecept om du vill nå ut till så många som möjligt idag. Därför tror vi att de kommer fortsätta kunna öka sin försäljning även inom den närmaste framtiden.

Det ska bli spännande att se hur Nocco kommer utvecklas på börsen och om deras aktier kommer stiga eller inte. Du kan själv följa utvecklingen genom att följa börsen.