MENY

IDEEN MED DESSA MENYER ÄR ATT SKAPA ETT ÖVERRANSKNINGSMOMENT FÖR ALLA SOM VILL,
I FÖRHOPPNING OM ATT DET GÖR ENS MAT & VIN UPPLEVELSE MER SPÄNNANDE.   

Vi vill att ni gäster SKA få smaka så mycket som möjligt av oss.
Vi är under konstant förvandling med vårt vin- och matutbud. 
både på grund av att säsongen nuförtiden inte är helt att räkna med, 
samt att det är något vi verkligen vill – Att vara i konstant
rörelse motiverar oss som personer och därmed våran omgivning.

A la carte tis-torsdag

3 rätter 395:-

7 rätter 595:-

Rödbetta

Rök ost, rågbröd, krasse

  • Beetroot, smoked cheese, ryebread, watercress

135kr

Purjolök

brynt smör, kapris och hasselnötter

  • Leeks, Browned butter, Roasted Hazelnuts

120kr

Pocherat ägg

Blomkål, Körvel

  • Poached Egg, Cauliflower, chervil

125kr

Ankbröst

Endive, Anksås, Blomsterkrasse

  • Duckbreast, Endive, Duck Sauce

155kr

Onglet

Lökpuré, Rödvinssmör, Kalvsky

  • Onglet, Onion Puree, Red wine butter, veal sauce

170kr

Mandarinsorbet

Gateau marcel, Citronmeliss

* Mandarin sorbet, Gateau marcel, Lemon balm

100kr

Ho holme

rödvinssirap, knäckebröd

  • Cheese Ho holme, red wine syrup, Crispbread

70kr

 

ÄR DET NÅGOT SOM NI INTE GILLAR ELLER TÅL?
ELLER ÄR DET FÖR LITE DRYCK I GLASEN? HOJTA TILL!

(VI VILL MEDDELA ATT RESTAURANG BORD13 ÄR EN KONTANTFRI RESTAURANG)